Revolution Slider Error: Slider with ID: 3 Not Found

LA COSTA DAURADA ÉS UNA DE LES PRINCIPALS DESTINACIONS TURÍSTIQUES DE LA MEDITERRÀNIA

La Costa Daurada compta amb un clima suau i benigne, és una destinació ideal per gaudir-ne amb tota la família. A la Costa Daurada hi ha tantes opcions com visitants per tal que cadascú la visqui com més li agradi: el seu litoral, un ric patrimoni cultural i històric, una àmplia oferta d’oci, paisatges de gran bellesa natural a l’interior on gaudir d’activitats a l'aire lliure, zones de gran tradició vinícola, una gastronomia típicament mediterrània i una àmplia oferta de turisme de salut i negocis.

CULTURA

La cultura, la història, la natura i la gastronomia són els vèrtex d’una terra rica i plena de vida. El conjunt monumental de Tàrraco, antiga capital de '’Imperi Romà a la Península Ibèrica, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2000. També es conserva un important llegat medieval, als monestirs de La Ruta del Cister de Santes Creus i Poblet (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), i pobles de gran importància durant aquest període històric. Reus és el principal exponent del patrimoni modernista de la demarcació, integrat a la Xarxa Europea de l'Art Noveau.

GASTRONOMIA

La gastronomia a la Costa Daurada és un art de qualitat que sap combinar a la perfecció la diversitat de la cuina mediterrània. Complementada amb una tradició vinícola, té 5 denominacions d’origen de vi que avalen la qualitat d’aquest producte, amb les Denominacions d'Origen del Priorat i del Penedès com les més conegudes a nivell internacional.

NATURA

La natura també ofereix al visitant llocs fascinants. Les Muntanyes de Prades i el Parc Natural Serra del Montsant, constitueixen dos conjunts muntanyosos del mediterrani amb masses forestals i fauna variada de gran interès.

El litoral a la Costa Daurada està format per grans centres turístics i per petites poblacions marineres, que ofereixen al visitant allotjament de qualitat, activitats familiars, esports, nàutica..., complementat amb el gran focus d’atracció, el parc temàtic PortAventura.

VIMBODI I POBLET

Vimbodí i Poblet, ubicat a la comarca de la Conca de Barberà, a l'interior de la Costa Daurada, és un indret ideal des d’on conèixer el conjunt de la destinació.

Si voleu ampliar la informació, podeu fer-ho visitant la web: www.costadaurada.info