Bases del sorteig d'instagram #VITRUM2021

PARTICIPACIÓ AL SORTEIG

 1. El concurs consisteix a publicar una fotografia a la xarxa social Instagram, que reflecteixi qualsevol acte de VITRUM, la festa del vidre artesà de Vimbodí i Poblet, de l’edició 2021.
 2. La persona participant ha de ser seguidor del perfil del Museu del Vidre @museudelvidre.
 3. La fotografia ha d’estar etiquetada amb #vitrum2021 i #museudelvidre, sense perjudici que pugui anar acompanyada d’altres etiquetes i/o mencions.
 4. La persona participant ha de ser autora de la fotografia, que ha de ser original i pròpia, i ha de comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.

La persona pot publicar i etiquetar tantes fotografies com desitgi. El seu nom només serà comptat una vegada pel sorteig.

PERÍODE DEL CONCURS

 1. Entraran a sorteig les fotografies compartides i etiquetades en el transcurs del període del concurs; és a dir, del 2 d’octubre a les 7.00h al 4 d’octubre a les 23.59h.

PREMIS

 • El premi del sorteig és un setrill de vidre elaborat artesanalment al Museu i Forn del vidre de Vimbodí i Poblet i dues entrades.
 1. Els premis no podran ser bescanviats en cap dels casos pel seu valor en metàl·lic.
 2. La recollida del premi es determinarà amb la persona guanyadora i l’organització de Vitrum.

SORTEIG

 1. El sorteig es realitzarà per plataforma web automàtica el dia 6 d’octubre i s’anunciarà la persona guanyadora el dia 7 d’octubre, amb la publicació de la seva fotografia a la xarxa instagram i per mitjà de contacte directe per missatge privat.

ALTRES CONDICIONS

 1. La participació implica que la persona participant tingui un compte a instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa: http://instagram.com/legal/terms .
 2. L’organització podrà deixar fora del sorteig aquelles fotografies que no responguin a la temàtica de la convocatòria o continguin material ofensiu o discriminatori, tant en imatge com en els comentaris.
 3. En cas que el sistema d’etiquetes tingués un funcionament irregular a Instagram i hi hagués alguna imatge que no aparegués al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable. Es recomana que el perfil de la persona participant sigui públic.
 4. La participació en aquest sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i de l’Associació Vitrum, pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada.
 5. La participació de manera fraudulenta suposarà l’eliminació automàtica en la participació del sorteig.
 6.  Les dades personals s’inclouran a un fitxer amb finalitats relacionades amb la convocatòria, el qual és responsabilitat de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet. Les persones concursants podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades subministrades.
 7. L’acceptació del premi suposa donar consentiment a l’organització per utilitzar, amb finalitats publicitàries, la fotografia i el seu nom de perfil en el material relacionat amb el Museu i Forn del Vidre.