VINUMCONCA i el Museu i forn del Vidre formalitzen l'acord de col·laboració

Es vendran porrons i setrills al punt de promoció. Els clients de VINUMCONCA tindran l’entrada gratuïta al museu.

vinum-conca-museu-vidre

Ramon Borràs, president del Consell Comarcal, acompanyat de Josep Maria Poca, conseller comarcal de promoció econòmica i Joan Güell, alcalde de Vimbodí i Poblet van formalitzar el passat dimecres la inscripció del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet com a proveïdor del punt de promoció de productes locals.

Concretament es vendran porrons i setrills, els dos productes elaborats al Museu més vinculats al producte eminentment d’origen vitivinícola i agroalimentari que ofereix la botiga.  A més a més, també s’ha iniciat un sistema de promoció que permetrà que tots els clients que efectuïn una compra superior a 25€ a VINUMCONCA visitin gratuïtament les instal·lacions del Museu.
Aquest acord entre els dos organismes s’ha dut a terme dins el marc d’accions promocionals que està engegant el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet, que pretén incrementar nombre de visitants i ingressos de ventes per tal de fer més sostenible aquesta instal·lació comarcal. De fet, ben aviat es formalitzaran els acords amb els restauradors de la vila i amb el Monestir de Poblet.

Cal recordar, que el punt de promoció de productes locals VINUMCONCA, depenent de CONCACTIVA compta a l’actualitat amb 49 proveïdors, i ha ingressat més de 102.000€ en ventes durant el 2013.